Do not remove this

God natt.

I veckan varvar jag skola och jobb, känns skönt, jag gillar att jobba, det känns meningsfullt på något vis. Skolan började på riktigt idag och jag försov mig, så fruktansvärt dåligt! Jag är dålig. Sedan sa jag till mig själv att sova tidigt idag men det gick ju åt skogen med det.

Mina mysbrudar var här ikväll vi spelade spel och planerade helgen, för det är ju snart helg bara fyra dagar kvar, det är ju ingenting alls om man jämför med andra saker man kan längta till, typ sommaren - sjukt länge kvar, tacka vet jag helg! Hur som helst vet jag inte om vi kom fram till något vettigt, det låter som att det blir öl i alla fall så att alla blir nöjda och glada.

Konsekvenser av ofestligheter.

Denna söndag är den första på länge som jag känt mig pigg och utvilad - konsekvenser av mina ofestliga aktiviteter igårkväll, Det blev hemmakväll med egentid. Det kan vara så fruktansvärt skönt ibland, det kändes extra lyxigt också eftersom att det var på en lördag, som om jag lånade av veckans primetime för att göra absolut ingenting, shit vad jag är bad!

Så idag var en bra dag. Vid ett blev jag upphämtad av en bakfull pojkvän, färden gick mot Biltema och Expert, allmänt tråkiga ställen men jag är nöjd så länge han är med - världens finaste pojke

 

Nya undies.



Det är längesedan lönen varit så efterlängtad som i onsdags! så fort pengarna syns på kontot brukar de rinna mig mellan fingrarna och försvinna ut i outerspace och jag tycks inte ha spenderat ett enda öre av dessa försvunna pengar, men jag tror att det kan bli nya tag denna månad!  

Jag och Rebecca brukade alltid säga att man egentligen bara borde ha underkläder som man känner sig snygg i och som man skulle tycka det var okej att visa för andra, man vet ju aldrig var man hamnar resonerade vi. Nu har jag ju pojkvän och lär inte hamna på så himla många olika ställen och tror inte heller att ett par snygga trosor vs. fula skulle vara tungan på vågen såhär efter 3 år med varandra men på något sett så känns det ändå bättre med fina, spetsiga, silkiga, färgiga och sexiga trosor. Även fast jag har full koll på var jag hamnar så kämpar jag med min trossamling, i helgen tillkom 2 nya hanky pankys och 3 andra spetstrosor till samlingen, ut åkte 3 gråa trasiga bomullstrosor - to be continued... 

Girls night out.




Tack för i lördags mina fina blondiner, vad skulle jag ta mig till utan er? Det blev "Girls night out" på Droskan och Taket. Mycket folk och många "ursäkta, vill du ta en bild på oss?" många öl, mycket hårspray och många blåmärken. varför är vi så fruktansvärt bra på att festa?
Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå