Do not remove this

Sometimes I would buy Vogue instead of dinner, I felt it fed me more...

-Carrie Bradshaw.



Ikväll var jag och fina Josefine på klubbkväll på Make up store. Jag har aldrig kommit hem tomhänt från någon av dessa fabulösa tillställningar, Ikväll var inte heller undantaget som bekräftar regeln. Jag fick dock en klump i magen då jag och Fredrik började disskutera räkningar. Hemligheten är att slänga påsen innan någon ifrågasätter något, han håller heller inte direkt koll på mitt smink - kontisgt va?

Hur som helst så blev jag en cybershadow och två läppstift rikare - Golden, Prairie och Pretty baby.

News.

Idag blev det en snabb sväng på stan, mest för att jag behövde gå på boa men också för att köpa en ny "revlon-boll". Det gick sådär, Clip hade slut på den men finaste Julia tipsade om loréals verison av produkten så den fick följa med hem. Sen känner ni ju till min förkärlek för charmiga underkläder, Jag kunde inte låta bli.

I love... Coconut & cream. Strawberries & milkshake

Nu när solen skiner blir man så himla glad! Mest av allt så längtar jag tills asfalten börjar kika fram under snön så att man kan börja cykla. Jag saknar sol på min hud, fräknar och målade tånaglar. Jag köpte två body butter igår som båda doftar så fantastiskt gott! De påminner om sommaren och jag kan knappt vänta!

Fika med bruttor och egentid.


Nu är jag snart off till stan för fika med fina bruttor. Alex är i stan och det ska bli så himla kul att träffa henne!

Ikväll åker hjärtat till fjällen. Jag har nästan lite dåligt samvete över hur skönt jag tycker att det ska bli med egentid. Jag har ändå bokat upp mig på jobb fredag och lördag för att tiden ska gå lite fortare. Att vara ensam är värdefullt - under korta perioder. Annars är det bara att hojta om det händer något fantastiskt, för det vill jag inte missa!

Stress, planering och trojaner.



Det har varit mycket nu ett tag, allt med BIK BOK-flytten etc. Imorgon har vi haft öppet i en vecka i nya lokalen och det känns fantastiskt! Sedan drog min dator på sig ett trojan-virus nu mitt under den stundande inventeringsveckan på jobbet, som om inte det vore nog så har vi suttit tre dagar utan internet i lägenheten - något som kan få vem som helst att stressa lite extra.

Fast som jag alltid säger så fungerar jag ju bäst under stress och dessutom så får jag ju kladda så mycket i min nya fina kalender (bättre sent än aldrig). För det finns ju inget bättre än när den är full.
Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå