Do not remove this

Joico K-pak.



Igår var jag på Wixners hårsalong och lämnade in en bäver. Jag läste i tidningen förra veckan att de samlade in mjukdjur för att skicka till några flyktingbarn och i utbyte fick jag ett schampo. Jag har nästan bara hört bra saker om joico så detta bådar gott och blir spännande att testa.

Tack för att ni finns.

Alltså jag tycker fan det är jobbigt med julen, det ska ju vara en "varm" högtid då man ska umgås med nära och kära, äta gott och verkligen mysa och rå om varandra - det gör jag men varje år vid den här tiden då november börjar gå mot sitt slut så får jag alltid en olustig känsla i kroppen. jag brukar tänka på alla de som inte är lika lyckligt lottade som jag. De barn som kanske inte har någon familj, eller någon överhuvudtaget som älskar dom, ingen som bryr sig om att dom finns - de barnen tänker jag på. Jag tänker också på de föräldrar som älskar sina barn så väldigt mycket och kämpar för att de ska få det så bra som möjligt men som kanske själva är sjuka. Efter det ägnar jag en tanke åt Utvecklingsländerna...

Tack för alla de fina människorna i min omgivning som jag älskar och som älskar mig. Tack för en fin familj och en underbar pojkvän, tack för härliga vänner, mat på bordet och tak över huvudet. Den bästa julklappen som jag alltid önskar mig men som aldrig står med på önskelistan är att alla de som står mig nära ska få leva och må bra och att jag får fortsätta att vara lycklig!... iPhone 4, släng dig i väggen lixom!

Musikvideoinspelning.

Dagen började som vanligt idag men på väg till bikbok ringde telefonen. Idag blir det istället make up-jobb inför en  musikvideoinspelning, det känns jättespännande. To be continued...

Marilyn Christmas.



När jag var på jobbet i veckan så fastnade jag för detta underbara set. Det var svårt att fånga färgen på bild, den är mörkt tomteröd i verkligheten. Modellen på bh är samma som den här som jag haft tidigare - Marilyn. Jag har blivit supersugen på allt som är rött nu till jul. Jag köpte också en helt julröd spetsbody på Bikbok i torsdags. Längtar tills jag får visa Fredrik..  mjau

BikBok.

 

Hett tips! imorgon är det 50% rabatt i hela butiken!! Och jag lovar det finns så grymt mycket snyggt detta vill ni inte missa :) kom in och shoppa eller bara för att hälsa. Ses då!

Gårdagens drama...

Igår pressade jag ner mig själv i supertajta jeans som idag gör sig påminda på mina höfter i form av ömmande blåmärken, Även gårdagens intag av diverse alkoholhaltigt känns av, huvudet dunkar och illamåendet är ett faktum. Gårdagens bravader syns som mest i mobilen, sms och ringda samtal avslöjar drama och kaos, det tycks alltid vara något som skiter sig..

Raise your glass if you are wrong in all the right ways!



Eftersom att jag firade älsklingen redan i måndags med tårta och hela faderullan så blev det tjejkväll igår. Vi spelade spel, pratade om tjejgrejer och drack vin med tända ljus medan våra pojkvänner intog Corona. Ibland är det faktiskt trevligare med lugna kvällar, Hoppas inte att de dröjer för länge till nästa gång.

Idag har jag jobbat och kör samma rejs imorron, känns bra att göra något av lovet och inte bara ligga hemma och förtvina.

Grattis Snygging!



Grattis älskling på 20års- dagen!

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå