Do not remove this

Ikväll tänker jag på dig.

Ikväll tänker jag på dig Linn. Jag förstår inte hur ett år kan ha gått så fort. Jag minns hur jag idag för ett år sedan ringde folk i panik för att få veta om det verkligen hänt och att det var sant, allt det hemska. Vilken mardröm.

Ikväll tände jag ett ljus på din grav, det var jag inte ensam om. Det är många som tänker på dig, många som saknar dig...

Umeå Fashion Wknd 2010.



Jag har haft en jäkla stressig men härlig helg, längtar redan till nästa år! Jag lyckades gräva fram några bilder också från fredagen som visade sig bli nästan exakt om jag förutspått i tidigare inlägg. Vi jobbade utan rast i 10 timmar och mejkade och bättrade på 20 pers. Visningen på motorsentralen var fantastisk - vilket arrangemang! Jag har dock inte kommit över några bilder från lördagen då vi intog TC för make-jobb inför Carlings-visningen men det kanske kommer...

Umeå design night.

Igår startade Umeå fashion wknd igång och jag är supertaggad!! Jag kommer att börja dagen med en frukostföreläsning uppe på Rex festvåning kl 8.00. En föreläsning med Lotta Ahlvar från Svenska moderådet. Hon kommer att föreläsa om de kommande 2011 års trender fram till kl. 10.00.

Efter detta måste vi väl slänga i oss lunch för den stressiga tiden vi kommer att ha från kl 12.00-17.00 då vi är tre stycken som ska lägga modevisnings-make up på 17 st modeller på wow i stan inför visningen på motorcentralen. Efter det blir det någon typ av middag, hem och fräscha upp sig innan det bär av mot motorcentrlen 18.30 för att bättra på modellernas make upp och för mingel och modevisning. Slutligen är tanken utgång där vi äntligen får slappna av.
Med reservation för eventuella ändringar ;)


Ikväll gäller verkligheten.

Ikväll är det plugg som gäller! Jag ,Fanny och Frida sitter på Waynes och nöter, stagnelius varvas med facebook och H&M's webshop. Det är svenskaprov på upplysningen och Romantiken imorgon på min egentligen lediga dag. Planen är att bli kvar på skolan och göra en pluggdag av imorron också, röja undan lite arbete.


..Tänk vi som brukar ha dragit i oss en och annan öl vid det här laget, om några timmar brukar det vara dags för taxi och den första tequilan, men ikväll är det verkligheten som gäller.. en stund i alla fall.

Stress och magsår.

Ni skulle se min "Att göra"-lista, Den innefattar allt ifrån att göra labbrapport till att fixa ett nytt pass. Jag är skoltrött och less och inget blir gjort. Stressmoment nummer två efter listan är Umeå Fashion wknd. Jag vet att det kommer att bli jättekul men så sjukt stressigt med alla make up-jobb som ska göras och föreläsningar som ska gås på etc. mer om det sen... om jag inte hinner få magsår innan.

Att leva som vi lär.

Tagga till!



Ny vecka, nya tag, fashion wknd nästa vecka!

Allt var svävande men nu så ser jag klart.



H&M.MTWTFSS.Ur&Penn

Idag är jag glad! Jag har sjukt mycket grejer som måste göras men idag blir inget av dom sakerna av. Idag ska jag på Twilfit och jobba, det känns himla kul - det var ju ett tag sedan nu. Efter jobbet ska jag till Fredrik och mysa innan han far till fjällen igen, så allt annat som ska göras får vänta till imorron. Nu ska jag rusa till bussen!

ELLE Interiör.



Nu väntar te och inspiration. mums.

Tung, lång vecka.

Allt känns drygt nu, riktigt motigt med uppförsbacke. Det känns som att den här veckan kommer att bli lång, oj så lång. Speciellt tråkigt är vädret, humöret och att Fredrik åker till fjällen, jäkla tråkvecka! Fast man måste kanske ha lite uppförsbacke innan det blir nedförs... eller i alla fall platt.

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå