Do not remove this

Halvnaken platt på marken.



Dagen har spenderats i solen på min fina rosa björn borg tillsammans med Elle o co. Om det finns rymdvarelser och om de kan se oss så undrar de nog vad riktigt håller på med på sommaren, ligger halvnakna platt på marken hela dagarna och för att få en annan nyans på skinnet? Till vilken nytta??

Bullet necklace


Bik Bok

Kom hem med ett halsband igår från jobbet. Så himla fint! Tror nog att jag måste köpa den andra varianten också med rosa sten och guldig kejda. 79:-

Vackert, svartvitt från -58.

För några veckor sedan kom jag över en del gamla tidningar, däribland ett nummer av veckojournalen från -58. Guud så fina bilder! Det jag föll mest för var reklamannonserna. Jag skulle vilja göra något av de, kanske tavlor eller något annat kreativt men jag är så himla dålig på att pyssla och fixa, jag drar mig också för att klippa i tidningarna när de ändå är i så pass gott skick men vi får se...

Kvällens Samvetskval.

Ibland och nu allt oftare kommer suget då man minst anar det, Jag vill bli mörkhårig igen! Det är det enda jag kan tänka på just nu! Det är gånger som dessa jag måste ha deeptalk med min visa vän Josefine som lugnt och sansat tar mig igenom de olika stegen av sanning. "Kanske att du borde göra det till hösten- på sommaren är det ju fint att vara blond. Tänk så jobbigt om du ångrar dig och måste gå igenom denna långa slitna process av blekning/infärgning igen. Men du passar ju mörkt..."

Näe gud vad jag känner mig fånig, Barn svälter i Afrika och förra veckans dilemma var om jag skulle köpa en vit eller svart iphone, och nu detta... Borde bli världsförälder eller något så kunde jag utöva min ambivalens med gott samvete.

Bettnes och alltför gott sällskap.



Gårdagen spenderades med finaste Josefine på bettnes där det var supervarmt, riktig utlandsvärme. kvällen flöt sedan av alkohol och gott sällskap. Kanske till och med lite för gott sällskap, sånt sällskap man inte skäms med och kan bli tokonykter med utan att någon ens höjer ett ögonbryn. Man mår ju som oftast som man förtjänar... Men skam den som ger sig!

...fyller fortfarande år.

Jag fick en sen födelsedags-present idag av finaste Fanny och Miranda, Det känns som att jag har fyllt år i en vecka snart tack vare alla fina människor i min omgivning. Tack, Tack, Tack!

Livet är gott!

Efter tortellini-middag och vin hos Linnea drog vi ut i natten och Rex igår. Jag hade riktigt trevligt! och somnade kl 05.00. Det togs alldeles för lite bilder, ibland är det bra, vissa saker passar sig helt enkelt inte på bild...

Idag är det sol och dagens i-lands dilemma är att besluta sig för om det ska köpas en vit eller en svart iphone
- livet är gott!

Grattis till mig!!



Idag fyller jag 20 år! Grattis till mig! Dagen till ära har firats med lite sol och lite jobb, lite fika och lite besök på systemet (!) . Det känns helt sjukt att vara 20, jag känner mig fortfarande som 15. Måndagkvällar bjuder väl inte på sådär supermycket galej men till helgen så ska jag fira mig själv - jäklar vad jag ska fira!

Fortsättning följer...

Efter en månads uppehåll är jag tillbaka! Och efter 4 år i gymnasiet har jag äntligen fått ta studenten!! Som ni kanske minns läste jag först ett år på designprogrammet för att sedan byta till något som kändes mycket bättre; Hantverksprogrammet stylist med spa vilket gjorde mig till diplomerad make up artist och spaterapeut, där jag även kan jobba som stylist/hårstylist. Det känns så fantastiskt att äntligen få komma ut i den riktiga världen.

Idag ångrar jag inte en sekund att jag bytte linje. Vad gör 1 år extra om 100 år? Jag lärde mig ju faktiskt en hel del nyttiga saker på designprogrammet också! Idag är första dagen av resten av mitt liv, så brukar det ju heta, fortsättning följer...

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå