Do not remove this

Man mår som man förtjänar.

Usch i helgen blev det mycket, nästan lite för mycket men så blir det ibland. Jag var helt hjärndöd igår, låg typ hela dagen. Det är synd när en hel söndag måste offras för några timmar en lördagkväll/natt.

B-B-Brand N-N-New!



Twilfit

En ny bh var kanske det sista jag behövde men jag har väntat på att denna ska komma in i butik. Så fin och leopardig. Den är i samma modell som en av Twilfits mest populära bh för 149:- som alltid finns i basfärgerna men det är ju kul när de kommer lite mer mönster och färg!

...Cause I may be bad but I’m perfectly good at it.


BIKBOK

Nu vill jag bara ha vår och värme, bulgarien, bal och studentskiva men det verkar som att minusgraderna håller i sig ett stund till. Hur som helst så hittade jag denna goding på jobbet - SÅ FIN! Perfekt liten jumpsuit att hoppa i när solen steker, den fanns i många fler färger men inte helt oväntat så blev det svart ändå. Jag funderar på att dra på mig ett par stumpbyxor under och kanske dansa loss i den ikväll, vi får se... Halsbandet kunde jag inte heller motstå, fint med fjädrarna!

För jag vill leva la dolce vita...

Idag har vi haft Dragqueen make up på skolan, shit vad det är svårt! det svåraste jag gjort inom make up hittills. Fredrik var snäll och ställde upp som modell men det blir tyvärr inga bilder då kravet för att han skulle ställa upp var att jag inte fick lägga upp några bilder. Det återstår att se om de blev bra överhuvudtaget. Nu är jag helt slut!

Undersoppan - quickfix.

Idag ger jag upp, att ha tappat 6 kg på 5 dagar känns helt okej och jag vägrar käka den där j*vla soppan en endaste dag till! Nu vet vi ju att det funkade i alla fall så nästa gång man får komplex och känner sig tjock är det bara att ta till soppan. Kanske blir en 2 veckors innan vi drar på klassresa till bulgarien i maj. quickfix licksom :)

...Ibland måste man ha dåliga dagar.

Usch idag har inte varit någon bra dag. Jag har mått riktigt illa, haft ont i kroppen och varit trött i huvudet. Nu fram mot eftermiddagen har det känts aningen bättre, det jobbigaste är att jag vet att jag var väldigt behövd både på skolan och jobbet idag. Ikväll blir det riktigt lugnt så att jag kan kurera och förhoppningsvis jobba med mycket energi på twillan imorgon.

...All the glitz and the glam and the fashion.



Idag hade vi heldag i temat glitter och glamour. Det var kul att se att alla tolkade uppgiften olika. Jag blir alltid så stolt över hur duktiga min fina stylist-klass är!! Jag hade i alla fall Fanny som modell idag och tänkte direkt att hon skulle få någon typ av grön skugga som skulle gå ihop bra med hennes hårfärg men efter det fick jag freestyla. Det enda kriteriet vi fick var att det skulle fästas stenar eller glitter - Jag gillar egentligen inte sånt men jag är ändå rätt nöjd, Visst blev hon fin!!

We speak no americano...



Nu vill jag bara att det ska bli sommar och sol och festival så att jag kan dra på mig dessa godingar och glassa! Mycket verkar gå i USA-tema nu, i alla fall på BIKBOK. Jag har också lite begär för en hoodie vi fått in som går i samma stil - Den kanske vore lite mer aktuell nu i alla dessa minusgrader men jag kunde verkligen inte motstå shortsen!!

Att gå på diet är fan ingen lek!

Fan vilka påhitt egentligen, varför kom jag på att dieta? så jävla dumt!, det får mig bara att vilja äta allt annat än det jag får och då menar jag ALLT. Igår kom jag på mig själv med att vara så fruktansvärt sugen på banan bara för att jag absolut inte fick käka det. Nu sitter jag och helt enkelt plågar mig själv genom att titta på dessa bilder. Snart har jag bläddrat igenom hela hennes arkiv med över 500 recept. Snacka om att få mat/bakverk att se goda ut!! ... Nu blir det.. soppa.

Royal Thug.


T-shirt store

Jag är så grymt nöjd med Fredriks alla hjärtans-dags-present. När jag såg den blev jag helt såld och tänkte den där ska jag köpa till Fredrik, var ju bara ren tur att det var en vecka till alla hjärtans. Visst är den cool!!

Happy Valentine's day!



So excuse me forgetting but these things I do. You see I've forgotten if they're green or they're blue. Anyway the thing is... what I really mean... yours are the sweetest eyes I've ever seen.

Doubled Ended ROCK ´N´ ROLL Brush.

Nu har jag äntligen fått hem min nya pensel från Bare Escentuals. Den är limited edition och kan egentligen inte köpas separat utan kommer med i "Rocker eye tutorials"-kitet. Det är oftast de penslarna och borstarna från i.d. som är de bästa! Min är i alla fall köpt på tradera, där och på Ebay brukar de limiterade penslarna oftast säljas utanför sina kit.


Han är så söt när han sover.

Varför är människor så fina när de sover? Jag har helt mutat tv:n och bara suttit och glott på Fredrik senaste femton minutrarna, vad är grejen? Inte för att han inte är fin i vanliga fall men han ser så lugn och harmonisk ut när han sover. Han är sällan lugn annars. Sen ligger han som ett litet barn helt ihop-kurad. Undra vad han drömmer, om han drömmer.

Ikväll har vi tagit det väldigt lugnt kollat lite film och käkat lite chips jag måste ju passa på nu innan nästa vecka för då blir de strikt diet, 8 kilo tappas inte av sig själv! Imorgon öppnar jag på BIK BOK, 9-16. Gud så härligt att jobba!

Man ska aldrig säga aldrig.

Idag har vi bara haft det skönt på skolan. Det blev helrenovering av våra kroppar med peeling, kroppsinpackning, ansiktsbehandling och hotstone-massage, så nu är jag fräsch, mjuk och len.

Imorgon har vi muskelprov på Naturkunskapen - på latin. alltså det finns ingen chans att det går bra. Det finns lixom inga genvägar eller ramsor man kan göra, it makes no sense! om det är någon gång man ska säga aldrig så är det nu.

Invito och bloggfest.

Ikväll bär det av mot invito och bloggfesten. Just nu sitter jag hemma hos Viktor och Josefine, det nalkas plankstek, tillfixning och packning av mig själv sen drar vi ut i natten, hoppas vi ses...i dimman.

 

2011 vs. 2008



kanske väldens sämsta bilder att jämföra men jag fick ett riktigt infall nyss - gud vad jag saknar mitt mörka hår! Men jag har en plan. Jag har fått en fixtanke om att jag absolut måste vara blond på studenten och efter det så vill man ju alltid vara blond på sommaren men till hösten då är tanken att det blir mörkt igen!

Det är helt sjukt vad en hårfärg kan göra! nog ska man väl ta med i bersäkningen att jag förändrats på tre år men alltså herregud jag känner ju knappt ens igen mig själv på den högra bilden! - vad hände?

Mitt gossiga får.



Efter att ha gluttat igenom ändlöst många inredningsbloggar bestämde jag mig för ett tag sen att jag verkligen ville ha ett djurskinn, det lutade först åt en renfäll att lägga över sängen eller soffan men jag insåg snabbt att de äkta renskinnen hårar så mycket och riktigt hårda strån. Att det skulle vara äkta är för mig självklart, jag älskar doften av skinn och äkta päls, lite skumt kanske. Annars är det ju också det med kvalitén på syntet och äkta, skillnaden är ju så stor. Jag bestämde mig i alla fall för ett fårskinn tillslut - Hittade ett superfint på tradera och vips! Enda från Shanghai till mig på bara en vecka och nu ligger det här bredvid, så supergossigt, stort och tjockt. (kandelabern är köpt på Ica maxi)

Årets upplaga, som jag har längtat!



Äntligen! När jag fick höra att mammas klass skulle sälja de nya resturangchansen-häftena blev jag till en solstråle!, Som jag har längtat alltså. Världens bäsa grej! Här ska ätas vill jag lova!

Nude wedges.



Jag har nya skor! igen. Superfina beiga från skopunkten. Nu väntar jag mest på att marken ska bli bar och inte slaskig och att solen ska värma lite så att man slipper vinterjackan och halsduken som är virad 18 varv men någonting säger mig att vi kommer hinna med en och annan snöstorm till innan det händer.

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå