Do not remove this

BIK BOK-flytten med pirr i kroppen!

Nu är jag helt slut! Vi har flyttat HELA butiken med inredning till den nya lokalen idag - by hand! De andra butikerna hade flytthjälp men vi var 4 st tappra, starka och uthålliga så det gick ändå vägen. Hela dagen har varit som ett virrvarr där hantverkare av olika slag, butikspersonal och flyttgubbar har sprungit fram och tillbaka mellan kungspassagen och den nya "gallerian" som ett gäng yra hönor.

Det är kul med förändring! Även om vi lyckades flytta hela butiken idag så har vi mycket kvar att göra! Lokalen ska byggas till och lagret ska flyttas, det ska rensas, vikas, bäras (ännu mer) och fixas. 

Ikväll är huvudvärken ett faktum och hela min kropp ömmar, dessa typer av kroppsarbeten är man ju inte van vid. Taggen inför nyöppning och pirret väger upp utmattningen och jag ser verkligen fram emot resten av veckan! På fredag öppnar vi förhoppningsvis en fantastiskt fin butik! :)

Smala och fina svalor.



Jag har en period nu med smala armband, är tokig och måste köpa alla jag faller för. Dessa två fina svalor är de nyaste favoriterna. De kommer såklart från BIK BOK och går på 49 enkla enkronor/st. Nu är jag på jakt efter en riktigt enkel silverfärgad klocka som också den är smaaaal för nu har jag verkligen lessnat på stora.

Parkväll i paradiset.

Igårkväll tog jag och älsklingen tåget till örnsköldsvik för att njuta av spa och middag med paradisbadets parkvälls-paket. Jag kan VERKLIGEN rekomendera detta till någon som förtjänar avkoppling och mys. Tåget tog mindre än en timma och när vi kom fram lagon till stängning fick vi och de andra paren låna handduk och badrock, vi bytte om och träffades nere i deras fantastiskt fina spa-avdelning. Det bjöds på ost och kex och vi köpte varsin öl i spa-baren.

Sedan var det fritt fram i lokalen, Jag och Fredrik gjorde fotbad, badade i saltgrottan och gick akupressur-stigen. Vi hann även bubbla lite och gjorde nästan misstaget att hoppa ner i "isvaken". Middagen som bjöds i anslutning till spa-avdelningen avnjöts i morgonrock, med levande ljus och med världens finaste sällskap <3 . Under kvällens gång bjöds det även på ett antal sittningar i den stora (STORA) bastun utomhus. Aroma-bastu och saltscrub etc. Jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv.

Det fanns himla mycket mer, men det måste helt enkelt upplevas. I slutet av kvällen gick vi också ut i stora badhuset, det var verkligen en speciell känsla att ha hela paradisbadet "för sig själv" i mörkret.

HÄR kan ni läsa mer.

Old gold and Coral lace



Igår hade Make up store klubbdag med 20% på hela sortimentet och jag kunde som vanligt inte motstå! Jag är fullkomligt insnöad på bronsiga skuggor nu och kör enbart och enkelspårigt på detta, därför blev "Old gold" ett självklart val. Ni som känner mig vet att jag också är barnsligt förtjust i rouge som går åt det orangea hållet så därför fick också nya "Coral lace" följa med mig hem.

Nyår 2011/2012




Jag blir så himla glad när jag ser den här videon! Jag hade  ett jättefint nyår med fina, fina människor!

Ole och Mess



God morgon! Idag blir det jobb i min nya stickade härlighet "Ole" från BIK BOK. Det är så himla kul att det kommit in vårnyheter, Jag vill egentligen ha allt men plånkan säger stopp! Jag unnade mig i alla fall Ole och halsbandet som ska invigas idag. Måste ju få fira att det är onsdag, Det är det ju faktiskt bara en gång i veckan :)

Under dygnets allt för få timmar.

För ett halvår sedan hade jag tid i överflöd, tid till att göra absolut ingenting och då njöt jag. Jag kände på mig att tider som dessa skulle komma då tiden plötsligt blir en bristvara och det enda jag kan tänka på är allt som ska göras under dygnets allt för få timmar. Jag har börjat träna (Halleluja!), Min moster har en fantastisk övertalningsförmåga som fick mig att gå med på träning varannan dag och det går (än så länge) väldigt bra! Det tar mycket tid.

Lägenheten börjar sakta men säkert att ta form. Fredrik får tjata sig hes på mig om att städa och vi gnäller på varann om disken - allt är med andra ord som det ska. De gånger vi inte kan komma överens om vem som ska gå ut med soporna, tvätta eller sätta igång motorvärmaren så går det mesta att lösa med "sten, sax, påse", Ett system som nästan aldrig fungerar till min fördel.

Jobb är det mycket av också, Jag täcker upp och hoppar in. Jag tror även att det blir en hel del om någon vecka då vi börjar flytta butiken till nya lokalen. Så det där med tid är det dåligt om...

Första gången.

Nu har det varit tyst här allt för länge, Det är dock av en naturlig orsak - FLYTTEN! Som jag har längtat! Jag har längtat i flera år, innnan vi ens fick lägenheten att flytta till något eget och nu sitter jag här i min egen soffa med i mitt egna vardagsrum och ett lånat internet och blickar ut över alla påsar, lådor och resväskor fulla med kläder som skriker "Packa upp mig!". Jag njuter en stund, det är bara första gången en gång.

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå