Do not remove this

Tillfriskningstips?

Halsar te som aldrig förr. Jag är yr av feber och det känns som att jag har öppna köttsår i halsen. Varför blir man alltid sjuk när det passar som minst? Det är så mycket som ska göras, hinnas och tänkas på men nu har jag inte energi till något. Någon som har tillfriskningstips?

Lönehelg, svälj...

usch lönehelger är farliga, det tenderar alltid att bli lite för mycket av det goda just då. Jag minns att jag ringde mamma och frågade var uttrycket "att hålla låda" kom ifrån, mamma vet allt. Jag minns därimot inte att jag slagit Frida i huvudet eller varför jag har superont i axlarna men jag antar att det är lite charmen..

Fint från BIKBOK.



Jag förstår om ni tycker att det är ett himla tjat om BIKBOK hela tiden men jag har blivit lite arbetsskadad, nu får vi in så himla mycket fint!! Jag halkade in på hemsidan så där som jag brukar och ramlade över dessa raringar. Jag hoppas verkligen att vi får in allt till butiken, då ska Jag handla!

Jag älskar att ligga steget före...

Just nu känns det som att mitt liv går på autopilot på både gott och ont. Jag varvar skola med jobb och student-tankar för att lägga in lite extra skola och krydda med jobb, så mycket annat ryms inte just nu. Stressen vibrerar i min kropp hela dagarna och huvudet dunkar när jag kommer hem. Jag försöker intala mig själv hela tiden att det inte är så länge kvar, bara en liten bit till... Men vad kommer egentligen sedan? Fortsättningen på livet? Jag blir helt yr när jag tänker på vad jag kommer göra och var jag kommer att vara om 5 år. Jag hatar när man får känslan av att livet hinner ifatt en, när man inte längre ligger steget före.

To School for cool.

Skola skola skola, Det är det enda i mina tankar dygnet runt. I eftermiddag har vi Historia-prov i "amerikansk historia" efter det blir det jobb på BIKBOK sen har paketet med min studentklänning kommit så den ska provas och jag hoppas verkligen verkligen att jag kan ha den!

Projektarbete - Högmod



Så var Högmod/Fåfänga avklarad också. Som vanligt så kommer jag aldrig kunna bestämma vilken utav alla bilderna som jag kommer att använda mig utav i slutändan men den här tyckte jag bara var så himla fin, och Fanny som tappert ställde upp som modell är ju så fruktansvärt snygg!! Till denna make up använde jag min nya läpp-penna "fluffy" från Make up store och ett ljusrosa glans för att få till riktigt rosa läppar!

Vilken jäkla helg!

Den här helgen gick så fruktansvärt fort! I Fredags var det klassfest med många känslor och många glädjetårar. Igår var det jobb hela dagen och sedan mer jobb med make up och fix inför modevisningen för BIKBOK som hölls på Allstar. Trevliga kvällar med fina människor - Så vill jag ha det jämt!

Vardagslyx på invito.



kvällens Terrina di cioccolato - Chokladterrin med mjölkchokladcrème, körsbärglass & torkad chokladmousse.

Ikväll har vi utövat vardagslyx när den är som bäst. Jag och Fredrik fick ett presentkort i julklapp av hans syskon på Invito så vi passade på att använda det ikväll, det blev varmrätt och efterrätt. Jag älskar efterrätter! speciellt när de innehåller choklad! De har faktiskt helt okej mat på invito, inget att klaga på alls.

Nu har vi just sett klart Cornelis. Jag sitter och laddar inför imorgon då det nalkas make up på morgonen - mörk modell, sedan kundpass - Måste samla energi!

Mockaväska.


La Redoute

Nu har jag äntligen fått hem denna skönhet, Åh vad jag längtar till sommaren!! På vintern och hösten tenderar det alltid att bli oversize-väskor som hänger på min axel. Stor jacka - stor väska, men nu i sommar ska jag strutta runt med denna fina fransiga! Tills dess får jag väl ligga och bara lukta på den.

Stress, apati och oförmåga.

Idag är ingen bra dag, jag är inte sjuk men inte heller frisk. Det känns som att jag har så mycket stress i kroppen att det tillslut blir kortslutning vilket resulterar i apati och oförmåga att göra någonting överhuvudtaget. När jag tänker på hur mycket som ska göras innan vi åker iväg på klassresa i maj så blir jag alldeles yr och illamående, jag förstår inte hur fan jag ska lyckas. Jag måste lägga upp en plan.

 

Ny blus - Diener.



BIKBOK

Nu har jag varit tråkig och beige bokstavligt talat väldigt länge och har egentligen siktet inställt på lite mer färg nu då det faktiskt börjar dofta lite vår i luften men den här fina blusen blev ett undantag, Efter detta - Mer färg!

Det finns fortfarande biljetter kvar...

Idag har jag varit på jobbet och disskuterat igenom make up och annat inför BIKBOKs modevisning på lördag, Det kommer att bli grymt kul! Det är väldigt välplanerat och det pirrar i min mage när jag tänker på det! Vi ses där!

Save the date!



Det kommer att bli grymt kul, Hoppas ni kommer!

Mysig helg utan bakfylla.



Vi hade en riktigt mysig kväll igår. Jag, Fredrik och hans två kompisar lagade tapas och badade badtunna. Det blev så himla mycket mat och jag blir proppmätt av att bara se bilderna, men det var väldigt gott! Man badar badtunna alldeles för sällan också, det är så sjukt mysigt och jag har verkligen längtat efter en kväll som denna utan kroghets med taxistress och dyr barnota. Nu åkte Fredrik just iväg på bio så jag ska försöka börja med ett skolarbete och njuta av en lugn helg - utan bakfylla.

Now I ain't sayin' she a gold digger..



Ur&Penn.BIKBOK

Snart ska jag rusa iväg och jobba, först Twilfit till 15 sen ska jag iväg och stänga på BIKBOK, workingclass hero. Jag har haft en lång "silverperiod" nu i vinter men jag har blivit så less på det. Det känns vårigare med guld på något vis, fräschare.

Tapas, öl och badtunna.

Nu sitter jag i köket med tre fina pojkar som försöker rädda en "förstörd" aioli det skriks om att de som skrivit receptboken antingen saknar smaklökar heller har grov dyslexi. Ikväll blir det tapas, öl och badtunna. Det gillas!

En sucker för kosttillskott...



Jag är ju en sucker för olika kosttillskott allt ifråm multivitamintabletter till jästpiller och antioxidant-tillskott har passerat mitt system senaste året. Jag tycker alltid att de funkar, frågan är väl om det är psykiskt eller om jag faktiskt blir piggare, gladare och får finare hud och hår av tillskotten. Nu i veckan kände jag i alla fall att det var dags för att prova något nytt, och eftersom jag hört mycket bra saker om just solbrun så kändes det rättvist att ge den en chans.

Sobrun är en multiantioxidant. Betakaroten i kombination med viktiga vitaminer mineraler och antioxidanter ger huden styrka, elasticitet och en fräsch gyllenbrun ton.

Inviger indianfjädrarna

Tv-inspelning för Bulldog.

Idag har svt varit här hemma och filmat hela dagen, Min lillasyster ska vara med i ett barnprogram som heter Bulldog där man vinner en "drömdejt" med sin "drömhund" kan ni höra min skepsis genom era skärmar? Jag såg ett avsnitt av ren nyfikenhet när jag fick veta att hon hade kommit med och det var skämskudde från början till slut. 

I hemma-hos-inslaget som de filmade idag skulle ju såklart en presentation av familjen vara med, jag har vägrat i flera veckor och hade bestämt mig för att endast titta på när de skulle filma - trodde jag. Kamerafolket hade stark övertalningsförmåga och efter en stunds grupptryck så blev det sagt att jag skulle få 5 minuter att göra mig iordning, så det var ju bara att hoppa ur mjukisbyxorna och göra det bästa av situationen; gammalt smink och smutsigt hår. Det ska bli intressant att se om de väljer de mest piniga klippen. Lillasyster därimot verkar ha gjort en strålande insats och det är ju det som är huvudsaken.

Pyssel - Ny kalenderframsida



Idag har jag klistrat ihop en framsida till min kalender. Mamma blev helt upphetsad när jag frågade om vi hade något lim, vilken dum fråga! Hon har typ 15 olika lim till olika saker. Ni har väl inte missat hennes pysselblogg?

Bloglovin', Följ mig här.

bloglovin

Ser att det de senaste dagarna tillkommit nya läsare - Kul!
Glöm inte att följa mig via bloglovin' :)

Provocative Super Sexy Sophisticated


H&M

Jag är helt insnöad, fjädrar fjädrar fjädrar! Allt som har lite indian-feeling får mitt hjärta att slå ett extra slag just nu. Jag väntar också på en väska jag klickat hem som även den är indianig. Pirrigt! 

Diet - Undersoppan. Tappa 4-7 kg i veckan.

Recept:

6 stora lökar
2 konserverade tomater (800 g)
1 mellanstort kålhuvud
2 påsar löksoppa
2 gröna paprikor
4 morötter
1 selleristjälk
- krydda efter smak, soja om du vill dock ej salt.

Rensa grönsakerna och lägg allt sedan i en gryta, fyll upp med vatten
så att det täcker. Koka i 1 timma och smaka av med soja.

Du kan äta av soppan så ofta och så mycket du vill, ju mer du äter desto mer går du ner i vikt. Jag har inte full koll på hur det funkar men jag tror att det har att göra med att ingredienserna i soppan förbränner kalorier snabbare än de skapar dem. Om du följer dieten noga så rensar den dina matspjälknings-organ och gör dig friskare.

Dag 1: Frukter, meloner (ej bananer) och soppa
Dag 2: Alla sorters grönsaker kokta eller färska (ej ärtor, säd eller bönor) och soppa
Dag 3: Alla sorters grönsaker och frukter (ej banan eller potatis) och soppa
Dag 4: Ät 5-8 bananer och drick 5-8 glas lättmjölk och soppa
Dag 5: Ät 5-6 tomater + 300g nötkött, drick 8 glas vatten och soppa
Dag 6: Ät nötkött + olika grönsaker och soppa
Dag 7: Ät så mycket du vill av mörkt ris, sockerfria safter, grönsaker, kaffe och te OBS! ingen soppa

Jag följde alltså denna diet i en vecka (det bör tilläggas att jag absolut inte fuskade) och gick ner 6 kg. Jag blev så fruktansvärt less på soppan som man alltså ska äta varje dag förutom Dag 7, men det var kanske väntat. Jag trodde efter veckans slut att jag skulle gå upp alla kilon igen direkt men det har jag inte gjort och nu var det drygt en månad sedan jag gjorde dieten. Jag kan verkligen rekommendera denna diet som en kickstart om man vill börja gå ner i vikt!

Det som gjorde min dag...



Jag möttes av ett fint paket med en lapp när jag kom till jobbet idag. Jag blev Månadens helgsäljare i februari - så kul! Och Helen vet verkligen vad jag gillar, leopard-hanky pankys, right on the spot! Har ni inte provat hanky panky-trosorna så måste ni pallra er till twilfit och köpa er ett par snarast! Det är världens bästa trosa!

En bild från en fin helg med älsklingen.



Nu är jag så fruktansvärt mör i hela kroppen, musklerna blöder och jag kan inte ens gå rakt men det var det värt! Jobb imorgon, ingen rast och ingen ro, snart vaknas solsidan och kanske en film, Men risken finns att vi båda somnar snarast.

Helg i underställ.

I helgen blir det skoter hos pappa i Bjurholm, Fredrik är supertaggad men lite orolig för sin stackars älskling som får utstå dubbel vikt med två personer istället för en på dynan. Och då är älsklingen alltså inte jag utan skotern. Suck... Hur som helst hoppas jag på massor av sol och mys, Jag har verkligen längtat efter en hel helg i underställ. Vi hörs på söndag igen!

Projektarbete - Avund.



Här har ni alltså ett utkast från avundsfotningen. Jag har inte bestämt vilken bild jag ska använda mig utav än då vi fick till så himla många fina men jag var verkligen tvungen att visa denna - Så himla vacker! Det kändes självklart att make upen skulle gå i grönt (grön av avund) sedan hade jag en tanke om att det skulle se väldigt rent ut, inte så många olika skuggor eller färger i bilden då jag har mer avancerade planer för de andra synderna. Stort tack igen till superfina Maja som ställde upp som modell!

Mysdag, packning och Smörgåstårta.

Idag har varit mysdag jag har packat lite inför helgen då vi drar iväg till bjurholm för skoterkörning i förhoppningsvis strålande sol! Och så har vi firat karins examen idag med fika och smörgåstårta, så olagligt gott! De där kilona jag lyckades gå ner under soppveckan lär nog snart leta sig tillbaka på min stackars kropp, och på tal om det ska jag leta fram dieten och göra ett utförligt inlägg då det är många som verkar nyfikna, klart ni ska testa! :) .

De 7 dödssynderna.

Nu är projektarbetet igång på allvar - Bättre sent än aldrig. Projektet handlar om att ta bilder till en portfolio där jag stylar make up och hår, mitt tema är de 7 dödssynderna och det känns som att detta kan bli grymt! Idag smygstartade jag med "avund" där Maja ställde upp som modell. Nu har jag fått mersmak och är inställd på att göra nästa modell till veckan. Jag längtar så mycket tills alla bilder är färdiga!

Make up store klubbkväll - Pixel



Blush - Complex & Lippencil - Fluffy

Ikväll har jag varit på klubbkväll på Make up store med finaste Josefine. Looken hette "Pixel" - Det var väl inte riktigt något jag föll för även fast jag älskar mer extrema make uper. Hur som helst fick jag världens shoppar-ryck och köpte tre superfina eyedusts, en läppenna och ett nytt rouge. Rouget och pennan är jag nog mest nöjd med, är riktigt sugen på att testa de på riktigt!

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå