Do not remove this

Discobowling @ sunny beach...

Jag har nu kommit hem från en fantastisk veckan med de finaste tjejerna i supersoliga sunny beach. Vi hart haft så himla roligt!! Jag får så ont i magen när jag tänker på allt som komma skall, vad kommer att hända med oss?

Resan dit tog väl sisådär 15 timmar och likaså resan hem då vi mer eller mindre bott på arlanda..... Men oj vad vi har skrattat, bränt oss, shotat, bajsat (inte alla men..) dansat, lekt, shoppat, sovit, badat och älskat varandra. Bilder kommer vill jag lova!

För då får vi skriva så högt som vi vill...



Älskar vårt lakan vi satt upp på draggen, efter slutproven!

Kurera.

Jag klarade det! så fantastiskt skönt! Nu är jag diplomerad Make up artist och spa-terapeut! Nu när alla spänningar och all stress har släppt så har jag blivit superförkyld. Så himla typsikt!

Det bär av till Bulgarien och sunny beach imorgon med världens finaste klass så idag ska jag packa, peelas, vaxas och kurera. KURERA!

SLUTPROV del 1.

Usch idag har min fina klass betat av dag 1 av slutprovshelgen. Dagen började med utförandet av en ansiktsbehandling inkluvise frans+bryn, färg+plock och en ryggmassage. Det kändes helt okej men när min grupp skulle inta make up-salen så var jag så fruktansvärt nervös. Vi har ingen aning om vad vi ska göra för sminkning förens 5 min innan vi ska utföra den. Det blev 60-tals make up som vi trodde! Fy fasen vad svårt. för varje make up har vi exakt på sekunden 60 minuter på oss att slutföra den, våra modeller går sedan in i ett rum och granskas av bransch-folk som sätter poäng i olika kategorier ex. symmetri, färgval, helhetsintryck etc.

Morgondagen blir även den fylld med slutprov i spa och make up, men imorgon är det bare minerals, skönt. Och det är också då vi får veta om vi klarar allt och får bli diplomerade make up-artister och spa-terapeuter.....

(någon frågade föressten vad jag gick för linje. HV-stylist med spa @ Dragonskolan alltså.)

Dag två av helvetet...

Kemi-provet gick som väntat riktigt dåligt. Imorgon blir en teaser inför slutproven då ett mega-teoriprov ska betas av, allt vi lärt oss inom make up, hud och spa dessa tre år ska etsas ned på papper. Jag kan inte förmå mig själv att plugga, vet lixom inte var jag ska börja men jag tror att det är lugnt. Kommer man bara ihåg att andas brukar resten lösa sig.

En ny resväska införskaffades igår också så nu börjar projekt bulgarientagg/packning!

Mördarveckan har börjat...

Ibland önskar jag att jag hade mindre ångest över skolan, att man kunde känna sig helt nöjd med ett G på ett kemiprov och att man inte la ned mer pluggtid än vad nöden krävde. Tänk er att ni går i en klass där alla säger att de inte kan något och kommer få IG på detta värdelösa kemiprov... får VG och tycker att det gick dåligt... då är det jobbigt.

Jag orkar inte plugga mer, jag kan inget, och då är det på riktigt. Jag kan inget! Jag skiter i isotoper, propan, valenselektroner och opolära ämnen. Nu vill jag börja packa inför Bulgarien :(

Ni kanske tycker att jag är jättefånig...

När mamma skjutsade mig till jobbet igår började jag helt plötsligt gråta hysteriskt och var tvungen att vänta kvar i bilen innan jag kunde kliva ur, hela hjärtat sjönk och tårarna sprutade. Kanske är jag världens mest känsliga människa och ni kanske tycker att jag är jättefånig men jag kunde verkligen inte hejda mig.

Det var en radioreklam, jag började gråta innan jag ens hann höra vad reklamen var för. Jag var tvungen att ringa mamma och fråga vad reklamen egentligen handlade om för att kunna hitta igen den idag ute i cyberspace.

Toppar och dalar.

Nu är det verkligen dal i mitt liv, klarar jag nästa vecka utan att bryta ihop fullständigt så kommer jag att bjuda mig själv på en öl. Allt på en och samma gång, om inte 5 inlämningar, 3 prov + slutprovshelg vore nog på en vecka lixom... Jag behöver kraft och positiv energi nu i kristider medan jag väntar på topparna.

En fin dag.



Idag har varit en fin dag! Efter en mysig dag på skolan med lakan-fix inför bulgarienresan och recykling-lektion så for vi hem till Josefine, satt oss på balkongen och drack lite vin i solen. Det är ju trots allt onsdag. Annars har jag skurit Fredriks hår, det gick överstyr tyckte han (fåfäng som fan) så det blev till slut en härlig snagg på det. Man kan inte lyckas jämt...

...det är jag stolt över.

Ibland överträffar jag mina egna förväntningar på mig själv, Jag imponeras över hur jag och andra människor hanterar olika saker. Jag fasas också över hur vissa människor agerar och reagerar. Den senaste tiden har livet hunnit ifatt mig (igen) och jag tvingas se en del svåra sociala situationer i vitögat. För två år sedan hade jag varit osäker men nu är jag trygg och vågar säga som det är och vad jag tycker. Det är för mycket att säga att jag "vet vem jag är" för det kommer jag nog aldrig att göra men jag vet i alla fall vad jag känner och jag vågar säga det. Det är jag stolt över. 

Hankyyys!



Köpte hem två nya Hankys idag! Jag blir så himla glad av underkläder som är fina och färgiga!! Min kamera har föressten kommit så vi ska stifta lite bekantskap ikväll, manualen är väl på omkring 150 000 sidor så... brb.

Klubbdagar Twilfit sisters.



I veckan har Twilfit klubbdagar, med 20% på hela sortimentet! Passa på att köpa bh till bal/studentklänningen eller bara något piffigt och fint till sommaren. Är du inte redan medlem så går det bra att bli under veckan. Tips Tips!

Febrig valborg.

Valborg blev febrig och jag slocknade vid 22. Man kan inte alltid vara på topp. Ikväll blir det projektrapportsskrivning för glatta livet, får se hur länge jag orkar. Ska försöka sova mig frisk så att jag kan vara någorlunda fit for fight i veckan. Snart kanske man får se ljuset i tunneln.
Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå