Do not remove this

Björn Borg.



Det känns som att det blivit mycket trosor i bloggen på senaste tiden. Jag älskar ju trosor, kan inte få nog! De får gärna vara färgiga och fina som de här som jag hittade på Twilfits mellandagsrea! Jag kämpar ju fortfarande med min tros-samling som ni kanske minns! Det tar sig! :)

Having nyårsångest...



Jag hatar klädångesten som alltid infinner sig innan nyårsafton. Jag mår allvarligt dåligt av att tänka på det. Den enda riktiga planen jag har är att jag ska göra hallonmojitos, i mina nya skor. Jag tror att jag ska bojkotta klänning i år faktiskt..

Imorgon börjar rean!

Då var julen överstökad för i år, jag är helnöjd, mätt på julmat och fina klappar. Imorgon börjar mellandagsrean och det känns toppen att jobba! Jag kommer nog att pallra mig till BIKBOK minst en halvtimma innan jag egentligen börjar för att hinna plocka ut några gobitar åt mig själv, det kommer att finnas så himla mycket fint och till kalaspriser!



Merry Kissmas!


Jag som hade lovat att öppna paketet från Twilfit på julafton... Frestelsen blev för stor efter en så lång dag som idag, jag behövde verkligen unna mig något. Gissa om jag blev glad! I paketet låg två fina hankypanky-trosor, handtvättmedel och ett Dr Lipp balm. Fint!

2010-12-21



Idag vankas jobb och inköp av de sista julklapparna. Jag känner hur det rullar på. Ikväll bär det av mot vännäs för middag och "lilla julafton" hos pappa. Detta ser ut att bli en helt ok dag.

William Necklace



Just nu är det fjädrar som gör att mitt hjärta klappar lite extra, de får gärna vara riktigt yviga med indiankänsla eller grönblå som påfågelfjädrar! Imorgon hänger nog detta halsband runt min hals.

BIKBOK på Allstar





Bättre sent än aldrig. I torsdags blev det middag på Allstar med BIKBOK. Jag är superglad över att få vara en del av detta fina gäng (även om inte alla kom med på bilderna) Ni är så fantastiska allihop och får mig att känna mig viktig. Tack för en trevlig kväll!

Jag som hade tänkt vara hemma och städa...





Tack för igår tjejer! Det blir ofta roligast när man är spontan och inte planerar allt för mycket. Jag är så fruktansvärt less på människor som suger energi ur en men ni bara ger och ger! Jag var så himla glad igår och hade sjukt kul! lycka till idag med julstjärten och så låter vi det inte gå för långt mellan gångerna! Tack för att ni finns!

Två nya fina..



BIKBOK.

Ursäkta mig men allvarligt..

Jag såg en skyltdocka idag som hade en jättetajt klänning, ljus och kort. Det enda som tycktes speciellt med själva klänningen var.. inget. Dock så var det enda jag kunde fokusera på hennes bröstvårtor. Allvarligt, skyltdockor är väl till för att displaya hur plaggen sitter på kroppen men jag vet INGEN vars kropp skulle bära upp denna klänning på detta vis. 1: De flesta har väl någon typ av BH 2: Det finns fan ingen som har lika långa, styva och stora bröstvårtor som denna plastkvinna.. falsk marknadsföring på något skruvat vis.

Hitta Joppe!

Igår intog vi midgårdsskolan för make up-jobb till produktionen "Hitta Joppe" som musik, dans och musikproduktions-programmen samarbetat med. Det har blivit sjukt mycket make up då över 60 pers skulle sminkas både igår och idag.. och imorgon. jag kliver upp 06.00 för att ta mig till midgård och börja sminka kl 8.00

Efter att ha sett föreställningen två gånger så känner jag mig så fruktansvärt inspirerad utav dessa människor. Det bästa med att sminka till sådana här saker är att få träffa personerna innan och ibland efter föreställningarna, kolla pulsen lixom och att få träffa så mycket olika människor som är så fantastiska! jag låter kanske helt knäpp haha. Jag älskar att få vara en del av något de jobbat med så länge och som dessa härliga människor verkligen brinner för! Tack!

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå