Do not remove this

Jag kommer aldrig att glömma.

Alla som säger att det var så skönt att gå i skolan, när man fick umgås och göra roliga saker hela tiden har glömt bort alla dagar som idag när man sitter sista dagen innan inlämning och nästan grinar och kräks för att inget går som man vill, stressen ligger som ett obehagligt pirr i kroppen och så fort det går över kommer nästa stora arbete som har deadline: helst igår. Fyfan.

Where is the fire?



Helg igen! ikväll verkar det bli lugnt, kanske någon film och mys. Jag är så fruktansvärt trött efter veckan, hade aldrig kunnat tro att jag skulle vara mer trött efter en skolvecka än efter en jobbvecka. På något konstigt sätt så känner jag mig helt omotiverad, oinspirerad och trött. Det känns som att det saknas något riktigt spännande i min tillvaro. Jag måste nog klippa mig eller nåt, det här går ju inte...

Kickoff @ Olearys.


Vi lyckades nästan skrapa ihop alla stylister igår för en liten kickoff på olles. Vi har varit 3 månader ifrån varandra och det känns! så mycket man har missat i allas liv. Nu är det sista terminen och vi måste verkligen försöka ta hand om varann och göra det allra bästa av tiden som är kvar för någonting säger mig att det kommer gå fort - riktgit fort!

Pengar är bara problem, jag längtar tills dom kommer!

Förra veckan köpte jag tre par skor, jag är pank och lönen kommer på tisdag. Vafan ska man fylla den här helgen med då? Sitta och glo på skorna?

jag har en väldigt vis kompis (oftast) som brukar säga att man inte ska köpa så mycket materiella saker för sina pengar - att det är bättre att spendera kulorna med att göra saker. Om jag köper nya kläder och skor för alla pengar så vill jag ju visa upp dom, men då har jag ju inga pengar kvar till det. Nya skor betalar varken inträdet på krogen eller alkoholen till förfesten och hur kul är det att bara vara ute helsnygg och gratispromenera? å andra sidan är man aldrig sugen på att gå ut i samma gamla paltor som man hade förra helgen och som man nu känner sig tjock i eller whatever. Pengar är bara problem, längtar tills dom kommer!

Blir nog att sitta ikväll och glo... på skorna.

Behöver lite peptalk!

Då har sista praktikveckan dragit igång, känns väl sådär, jag trivs ju som fisken i vattnet både med alla som jobbar och med butiken och konceptet - ja allt! Men nästa vecka blir det alltså tillbaka till verkligheten.

Det är mycket pluggande som ramlat mellan stolarna den senaste månaden sånt som absolut borde göras innan skolan börjar igen men jag känner mig så himla förslappad. Jag behöver lite peptalk tror jag... 

2011-01-14



 Har en stor crush on mina nya leopardharems just nu - Indiska.

Passionate pink och Muffin.



Nu har jag äntligen köpt en ny "muffin" - världens bästa basskugga från Make up store. Efter att ha duttat på de trasiga bitarna av skuggan i snart två veckor fick jag nog. Jag passade också på att köpa ett coolt rosa rouge på rean - Nöjd!

Göra tusen saker...

Idag är jag så himla trött, vill bara gosa ner mig i en soffa med ett täcke, choklad, chips och en pojkvän och se en jättelång film, Men man har ju såklart tusen saker att uträtta innan det ens skulle bli lite av en möjlighet. Nåväl.. 

Nyårsafton 2010/2011

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå