Do not remove this

Make up för lediga dagar.


Formula 10.0.6 Face the day Tinted Moisturizer. Une Breezy cheeks blush - B03. H&M brow pencil - light brown.

När jag är ledig går jag helst osminkad för att låta huden vila men ibland så är det vad nöden kräver och då försöker jag köra så lätt som möjligt. Här ovan har ni mina tre budget-tips för en ledig dag.

Istället för foundation brukar jag köra på en färgad dagkräm. Just nu använder jag "Face the day" från formula 10.0.6. Det som jag tycker är positivt med denna produkt är att den har spf 15 (är dödligt rädd för solskador) och att den jämnar ut huden så att stora porer blir mindre synliga. Dock så doftar en ganska starkt och är väldigt "tjock" i konsistensen, om man vill slippa pudra så får man köra på ett väldigt tunt lager. Jag måste också passa på att använda denna nu innan vårsolen hunnit nå mina kinder för den kommer bara i en färg.

En ny favorit som jag inte hunnit testa så mycket är mitt nya kräm-rouge från Une i färgen B03. Färgen är orange-rosa precis som jag vill ha den och den lämnar efter sig en len och relativt matt yta. Jag föredrar kräm-rouge på sommaren då i alla fall min hud tenderar att vara mer återfuktad, och då kan ett pudrigt rouge lätt bli flammigt.

Slutligen brukar jag fylla i brynen och böja fransarna. brynpennan behöver väl heller ingen närmare presentation. Den är från H&M - superbillig och fabulös. Lediga dagar brukar jag faktiskt också skippa mascara. Det är ju så fantastiskt att kunna gnugga ögonen ibland!

Fantastiskt. När ni är som bäst.


I helgen blev det fest. Firade inflyttningen med gamla klassen, bättre sent än aldrig. Shit vad ni kan dricka alltså! Jag hade så himla kul, trots att jag var den som fick skura upp all paj, popcorn och kräk efter er. Totalt fylleslag, då ni är som bäst!

Min soliga lediga dag.

Idag är jag ledig, Kickar igång dagen med en jordgubb/banan-smoothie med kokos.
Annars sitter jag mest och väntar på att Frida ska droppa in - om hon hittar hit.

Räknade till 14 par Hankys idag...

...Mission accomplished

Mitt nya fina smyckeshäng.


Jag har köpt en sån fantastik grej! När man är sambo och måste dela lika på garderoberna, där jag hade turen att komma över två fullstora plus två lådor i en gemensam malm-byrå så måste man ta vara på varje kvadratcentimeter för att få livet med tillhörande pinaler att gå ihop.

Genom att hela tiden ha 50% av mina kläder antingen på golvet eller i tvättkorgen, alternativt i lager på kroppen så brukar det lösa sig i klädväg. Smycken därimot, de har en tendens att trampas sönder av ett par långa 44:or om de ligger mitt på köksgolvet - vilket brukar leda till en hel del högljudda könsord. Att bära alla smycken samtidigt är inte heller ett alternativ, skulle troligtvis kännas en aning tacky.

Jag har därför införskaffat denna fruktansvärt praktiska "galge" att hänga in i garderoben. Man ska egentligen hänga skärp eller slipsar på den men som smyckeshäng fungerar den utmärkt. slutet gott allting gott. Så slipper vi könsorden...

Vårnyheter och nya löparskor.



Idag blir det jobb för fulla muggar. Nu börjar vi få in himla mycket vårnyheter! Det är kul men det blir dyrt. Jag har unnat mig ett par nya löparskor också som jag hoppas kommer hem till mig idag. Nu får våren skynda på och komma på riktigt!

Massor av kärlek.


Igår kom jag hem från en fantastisk långhelg i fjällen. Det var jag, älsklingen, hans syskon och deras barn och sambos. 13 pers och organiserat kaos 100% av tiden. Det är fantastiskt att Fredrik har en stor familj och att jag får vara en del i den också, så härligt med mycket människor och massor av kärlek. Vi hade hur som helst fantastiskt bra väder, körde massor av skoter, grillade korv och bara njöt. Nästa år blir vi 15 st, då vi i år hade två härliga gravid-magar med oss. Fab.
Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå