Do not remove this

Pyssel med depotting.

Jag tog en paus från julen en stund och passade på att depotta några av mina läppstift. För mig finns det egentligen två anledningar till varför man skulle vilja göra detta, Det första är för att det tar mycket mindre plats då jag inte tycker att det finns någon smart lösning för läppstifts-förvaring. Anledning nummer två är något jag kan bli galen över, att man inte ser vilken färg produkten är! Exakt samma problem som med Make up stores "nya" burkar. Om du inte lärt dig namnet och den exakta nyansen på produkten så måste du öppna den för att se vilken färg den har - Värdelöst! Detta må vara ett lyxproblem ändock ett problem och problem är ju till för att lösas, so I did.

Jul och flytt-stress (!)

Just nu hinner jag ingenting, all tid har runnit ifrån mig. Det är julafton i övermorgon, Rebeccas ena julklapp är inte klar (framförhållning?) och Josefine och Victor har inte fått sina än och det vägrar verkligen att klaffa för mig med logistik och diverse människors jobbscheman. Jag har verkligen ingen aning om hur detta ska gå. Mitt upp i allt så ska vi köpa en säng och packa inför flytten.

Nu när snart mellandagsrean stundar och jobbschemat är lagt så ser jag med fasa och förundran hur jag bara har TRE lediga dagar innan vi får nyckeln, alla dagar är heller inte helt lediga då Jag inte riktigt vill planera flyttpackning på varken jul eller nyårsafton. I skrivande stund så är inte en enda flyttlåda färdigpackad och jag ser fram emot totalt kaos de närmsta tio dagarna. Det är just i dessa stunder jag får glänsa.

Kick. Ruth. Block. Gudrun.


Jag har varit dålig på att visa mina inköp på senaste tiden. Det blir ju inte helt oväntat en del kläder shoppade från jobbet. Rubbet är från BIK BOK och dessa fyra är mina favoriter just nu. Jag glider mest omkring i slappa tröjor nu tills någon tvingar med mig på galej så att jag får klämma mig i en klänning. Längtar!

Lagat ögonskugga.



Förra veckan tappade jag ned min absoluta favoritskugga "Muffin" i golvet. Jag har hört och läst om att de skulle vara lätt att laga med isopropylalkohol så jag införskaffade allt nödvändigt och lagade till skuggan igår. Den blev verkligen as good as new och det var precis lika enkelt som jag hade hört :)

Dåliga, bra dagar



Nu har jag kommit hem efter en bra dag på jobbet. Jag kan ha så himla starka känslor för dagar. Även fast saker och ting kanske inte blir som man tänkt, att man missar bussen eller krånglar till det på jobbet så kan en dag ändå kännas bra och tvärtom. Idag var en sån dag om kändes bra fast det egentligen inte hände något som var speciellt. Och om det någon dag händer något dåligt så kan ju dagen ändå kännas bra, sådär så att det pirrar i magen. Eller är det bara jag?

Make up store - Mixing Liquid



Sist det var klubbkväll på Make up store köpte jag äntligen min efterlängtade mixing liquid! För er som inte vet så är det en vätska som, om den blandas med till exempel en lös skugga kan bli till en vattenfast eyeliner, man kan måla den över mascaran för att göra den vattenfast också men jag kommer mest att använda den tillsammans med lösa glitter för att få de att sitta fast och hålla längre på locket. Jag längtar redan tills jag får tillfälle att testa!

Tusen saker att göra...

Vilken vecka! Jag har haft tusen saker att göra och denna blir inte lugnare. Det vankas jobb, personalmöte, hämtning av familjens valp (!), samt två små julaftonar innan det blir söndag igen så nu slår jag in lite julklappar och andas innan det är dags att stressa imorgon igen. God jul...

Dear santa...


Acrobat liggfåtölj - Boom. Dior Hypnotic Poison Eau sensuelle 50 ml. Hanky Pankys - Twilfit. Doftljus "less is more" - Make up store. Parfym "Holiday luxury" - Make up store. Urban decay Naked palette - Ebay. Presentkort - Clip och Ikea.

BIK BOK, Julkalender

Idag har jag haft en ledig dag, hunnit med att köpa en ny spegel till lägenheten, hämtat ut lite paket och köpt en julklapp. Imorgon, precis som igår blir det jobb. Ni har väl inte missat vår julkalender, den är faktiskt sjukt bra! Varje dag har vi något speciellt erbjudande som bara gäller i en dag.

Idag drog vi av 30% på alla skjortor och blusar och imorgon kan jag avslöja att det blir 50% rabatt på alla byxor! Förutom det så har vi veckan ut 50% på alla klänningar och kjolar och om man handlar får man även plocka 2 för 1 på alla smycken! Vi har verkligen så himla mycket fint nu så är ni på stan imorgon kan ni ju ta er ett kik, om inte annat så kan ni ju komma in och hälsa :)

Att växa upp.

Man lär sig verkligen så länge man lever. Jag önskar att jag kunde vara sådär stark som vissa verkar vara. Jag kanske ses som stark ibland, som om alla motgångar bara rinner av mig men så är det verkligen inte. Jag har kommit till insikt med att jag nog faktiskt är väldigt känslig, speciellt i vissa situationer. Det kan verkligen skära i mitt hjärta, bränna bakom ögonen och klumpa sig i magen för minsta lilla. Jag har insett så mycket saker om mig själv på sista tiden. Jag tror att bitarna börjar falla på plats.
Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå