Do not remove this

Projektarbete - Lust



Lust är ganska svårt att förmedla, men det känns för mig som en typisk kvinnlig synd. Det saknades en make up med röda läppar i portfolion så det var inget svårt val av. Annars blev det muffin på hela locket och cookie i globen a la 40-tal.

Tvångsvila mig.

Idag är ingen bra dag. Jag har feber, ont i kroppen och är allmänt yr. Blev tvungen att sjukskriva mig ifrån jobb idag och något spännande valborgsfirande lär inte bli av. Så typiskt att man alltid ska bli sjuk när man har som mest saker att göra. Jag tror att min kropp strejkar, på grund av stress - att den vill att jag ska vila och det enda sättet för kroppen att få mig att ta göra det är att göra mig sjuk. Tvångsvila mig.

Fruktansvärd timing dock. projektrapporten är do on torsdag. Man kanske skulle börja..

Dansar aldrig nykter.



Fan va bra vi är, Tack som tusan för en fin helg. (bättre sent än aldrig). Jag vill ha mer av spontana utekvällar, men kanske färre vimmelbilder ;)

Mycket att hinna!

Nu är det mycket! precis när man trodde att veckan skulle bli lugn så blåste det upp igen! Tusen saker att hinna men bara hälften så mycket tid!

Imorgon så det förbereda inför "gör-om-mig-kunden" som jag och Linnea har på fredag och så ska jag göra ett make up-jobb för en reklamkampanj som coop ska ha. kul kul kul!

Note to self, Sluta gå på 5ive!

Man mår ju som bekant som man förtjänar. Nästa gång ska jag inte ta med mig visakortet ut på krogen, Det var länge sedan jag känt att jag kastat så mycket pengar i sjön. Att jag hade fruktansvärt kul ska jag inte sticka under stolen med, men kul kan man ju ha utan att handla alkohol till förbannelse och bjuda åt höger och vänster.

Note to self. Sluta gå på 5ive - Det är inte kul. Har aldrig varit och kommer aldrig att bli (förutom troligtvis på studentskivan!!) . Det var tur att jag fick med mig Julia och Anna till Allstar istället, annars hade kvällen varit totalpajjad.

TT Celine



Det är farlig för mig att jobba, Speciellt när solen skiner och vi får in så mycket fina strandplagg och klänningar. Lönen hamnar tillslut hur som helst i BIK BOKs kassalåda och så är cirkeln sluten.

Den här klänningen med virkad överdel är i alla fall mitt senaste inköp. Den känns så himla somrig! Jag tror att jag ska klippa av den och göra en tunika av den istället och ha till shorts. Och eventuellt korta av axelbanden en aning. Pyssel!

Glader Påsker.

Så var det påsk. Fredrik åker till fjällen för att köra de sista vändorna med skotern och jag kommer att oroa ihjäl mig för att han ska gå genom isen. Här hemma på Carlshöjd är det städning som gäller i helgen, Jag måste verkligen ta tag i mig själv och kasta bort saker. Lite projektrapport-skrivning måste också hinnas för att inte tala om allt annat skolarbete som lagts på hög senaste veckorna. Det börjar verkligen dra ihop sig nu.

Imorgon blir det i alla fall en tidig morgon med personalmöte på BIK BOK kl 08.00. - ärenden på stan och sedan date med mina Finaste Rebecca och Frida. Det ser jag fram emot!

Giordani Gold Ruby Lipstick



Nya läppstift - Ballerina Pink & Lustrous Pink från Oriflame. Blir nog finfina i sommar!

20 + 20 = 40-års fest!


I Helgen firades två nyblivna 20-åringar med en härlig 40-årsfest! Jag hade så himla roligt och hoppas att det styrs snart igen. Synd bara på min stukade fot och mina trasiga knän. En viss Pontus borde lära sig ett och annat om hur man eskorterar sina damer på rätt sätt. Tack för kvällen!

Emil & Daban Bikini



...Som sagt superfina bikinisar från BIK BOK. Kom hem med dessa två idag - Redo för bulgarien!

Geir Necklace



Solen skiner och vi har fått in så fruktansvärt mycket fint på BIK BOK! Klänningar, tunikor och bikinis. Jag vill bara ha sommar nu! Senaste tillskottet i smyckessamlingen har ni här ovan i alla fall, och som jag väntat på detta halsband!

På kvällens To-do-list står att "plugga" högst upp. Imorgon är det redovisning, på onsdag är det prov och på torsdag har vi nationella prov i svenska. Ingen rast och ingen ro med andra ord, Tacka gud för att det snart är påsklov!

Oh I see ya, ya photofinnish!

Jag var så arg ikväll över att min kamera är borta att jag beställde en ny - bättre! Så kan min gamla ligga och ruttna någonstans!

Jag har länge funderat på att köpa mig en bättre kamera, funderade på en systemkamera men de är så fruktansvärda att släpa med sig så det blev en liten Nikon Coolpix P7000 istället. Jag tror att vi kommer att bli mycket goda vänner och skapa många vackra minnen tillsammans!

Hårfix och slarverier.

Igår fick jag håret fixat gratis på skolan, tacka vetja Welladagar! Jag fixade utväxten och fick en riktigt kall nyans i hela håret, kall och askig, nästan lite gråish men riktigt, riktigt fint! Jag hade kunnat visa er en bild om jag bara hittat min kamera. Den är spårlöst borta. Det var längesedan jag tappade bort någonting och sedan inte hittade det när jag letade - Det är som att den ramlat av jodens yta, finns ingenstans!

Vennesalg!



Idag blir en sån kaosdag på jobbet - 50% på allt i butiken, bara idag! skynda!

Savanna Poncho.


Gina Tricot

Igår efter utvecklingssamtalet tog jag min förkylning och gick in till stan. Chipet på mitt visa blev uppätet av babsen på apoteket i Vännäs så jag blev tvungen att gå till banken och fixa ett nytt kort. Jag hann även med en sväng på Gina där jag hittade en poncho. Jag vill bo i den! så himla fin. Tror kanske jag måste haffa mig en vit också.

Influensa och fjällenresa.

Usch vilken helg! Efter att ha legat i feber nästan hela veckan så var jag kluven över den stundande fjällenresan med Fredrik + syskon, respektive och barn. Jag hade längtat så länge och nu när det äntligen blev dags så var jag supersjuk men jag bet i hop och tänkte att "blir jag frisk imorgon så ångrar jag att jag inte följde med, och blir jag inte friskare får jag väl ligga i stugan och vara sjuk" - och så blev det! Jobbigt med hög feber till och från varje dag och ont i hals, huvud och öron etc. etc. Men det var ändå så himla mysigt.

Vi grillade, körde skoter och åt gott (...tror jag, kände absolut ingen smak och i halsen kändes det som att svälja småspik men...). Vädret var inte de bästa så i lördags när det regnade hyrde vi sporthallen i Dikanäs för att springa av oss, eller inte just jag men alla barnen. Behållningen med resan var nog småbarnen, Finare ungar får man leta efter!!


Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå