Do not remove this

Hairplay.Colorvitality.Hairstay.



Jag ramlade in på Bangerhead för några dagar sedan, det slutade med en beställning av produkterna ovan. Jag har aldrig testat KMS förut så jag passade på att slå till då webshopen hade grymma priser.
 Just nu slumpas alla KMS-produkter ut för 99 kr/st HÄR.

 

Två fina flyttfåglar.



Igår blev det lunch i solen med två fina flyttfåglar. Umeå verkar inte duga för vissa... Jag längtar tills ni kommer hem igen :)

Nytt från Make Up Store.



The velvet creme. Touch up. Must have. Burlesqe. Sharp rose. Sundust. Metallic plum. Salt polish

Mitt fastnade liv.

Jag känner mig så himla fastnad just nu, om det ens är ett ord - fastnad. Jag saknar rutiner och mål, jag har inget heltidsjobb vilket gör att jag är väldigt ledig väldigt ofta. Inget fast jobb = ingen fast inkomst, ingen fast inkomst = inte råd att skaffa lägenhet, körkort eller resa. Jag lever mitt emellan två hem, ett på Carlshöjd och ett på Grubbe, i min väska.

Jag har aldrig sett något av detta som ett problem förut - "Äsch jag tar det som det kommer" men jag vet inte riktigt hur länge man pallar. Jag saknar något som är konstant. Fredrik, han är konstant (om det räknas) - och det är bra, han är som en stabil hörnsten i mitt fastnade liv. Tacka fan för det.

Tiden går för fort!

Denna regniga vecka har so far varit fövånandsvärt bra! Igår fick jag äntligen träffa min finaste Ebba som varit i Italien ett helt år! Vi passade på att ta en öl och uppdateras lite, det känns så sjukt att inte ha träffats på så länge men att ändå ha kvar allt, det kändes konstigt fast ändå helt normalt, som att det inte alls var längesedan vi träffades och efter ölen när jag farit hem kände jag på riktigt hur mycket jag hade saknat henne!


När jag letade hittade jag inte en enda riktigt smickrande bild på oss så det fick bli en lite svettig en från 2007 då jag och charmtrollet såg snook på Urix i Lidköping.

 

Måste ju matcha..


Det blir ofta dyrt för mig när jag är ledig, då klickar jag runt på världs-vida-webben och inser hur mycket nya grejer jag egentligen behöver eller bara vill ha. Idag klickade jag i alla fall hem ett par easytones, något som jag  behöver och en rosa sport-bh som jag redan har i två färger... fast inte rosa.

Älskar personalrabatt.

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå