Do not remove this

Nytt från MUS.


Precis som jag trodde fick jag med mig en del hem från make up store, det är alltid lika trevligt med klubbkvällar!

* Microshadow - Cookie
* Lipstick - Baby
* Lippencil - Something borrowed
* Mascara -Max lashes
* Brow set fix
* Lip care mix
* Mascarabrush
* Lipstick - mysterious (ej på bild)

Make up store klubbkväll - Extreme.



Ikväll är det klubbkväll på Make up store! Jag brukar alltid försöka hålla mig ifrån att handla där i övrigt och sparar istället mina inköp till klubbkvällarna då det är 20% på hela sortimentet så om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog hem med ett och annat! Dessutom är temat "extreme" ikväll. Det kunde ju inte bli bättre! - ses där!

Edens Lustgård av Linnea.



När vi gör projekt och sminkningar på skolan gör jobbar vi alltid i par där man turas om att vara modell, här har ni en bild på mig ifrån edens lustgårds-projektet. Det är alltså Linnea som är stylisten, jag och Troja (den snälla ormen) agerar modeller.

Jordiga nyanser.



Jag har aldrig tidigare gillat brunt, ändå kom jag hem med 2 bruna skapelser idag. Nu har jag plötsligt fått ett extremt sug för jordiga färger som brun, camel, khaki, grått, mulvad - you name it! Typiskt tråkiga höstfärger men jag älskar det!

Silverandgold



Ny ring och nytt halsband, H&M

Edens lustgård.



Stylist Javisst! Här har ni mitt bidrag till "Edens lustgård". Tanken var som sagt att man skulle ta in något ifrån naturen och använda detta kreatvit, sedan skulle modellen i detta fall Linnea få en passande make up, få håret stylat och bli fotograferad och allt detta av mig såklart! Tanken och känslan är alltså "fågelbo".

Vuxna människor..

Igår jobbade jag i baren på obbola folkets hus. Fulla vuxna människor är så mycket värre än fulla ungdomar, jag skämdes när jag stod där bakom baren och blickade ut mot alla 40+ som skrek, gormade, ramlade och tafsade väldigt odiskret på varandra. Pinsamt.

Edens lustgård in action.



Denna fredag var fantastisk! Vi hade ett projekt som heter "Edens lustgård" där uppgiften var att ta in något från naturen och styla modellen enhetligt med kläder, hår och make up. Jag har varit pirrig hela dagen och stolt över min fina duktiga klass. Bilder fotade ur vår portabla studio kommer snarast! 

Bara en galen Tisdag.

Igår var en riktigt galen kväll, minnena flimrar förbi och jag får inte riktigt ordning på alla. Jag var jävligt tajt, först var tanken GTT men blev snabbt TGT för att alla kände med Anna, Anna som fick komma in för att jag var tajt. Innan jag och Frida drog vidare från Corona till ålidhem och random studentkorridor för att be till allah på bönematta med en pakistanier så har jag en svag förnimmelse av att jag Miranda och Linnea delade på ett visitkort som vi fått av vimmelfotografen, jag tror inte att det var gott och jag vet inte varför vi åt upp det men det måste ju ha känts rätt just då - Så himla galet, och det var ändå bara en tisdag.



Lovetrap.




H&M.BikBok.Glitter.Donnagirl.Kii

Idag känns det riktigt höstigt ute, löven regnar ner från träden och det blåser i håret! Hög tid att ta fram höstkängorna! Sagt och gjort. Nu ska jag tvätta och tagga inför kvällens festligheter.

Från Glitter.



Nu har jag fått något knäpp, det enda jag ser är ringar, överallt! Och jag kan inte låta bli dom, jag kan bara inte! Efter en snabb sväng på stan i fredags fick denna fågelring följa med mig hem, den är för två fingrar och superfin. Ännu en ring från Glitter.

Galen kväll.



Igår var det inflyttningsfest hos Malin och Wicou på Umedalen, Tack för en galen kväll!

Lugnt ikväll.



Det blir lugnt ikväll, eller?

Inför Umeå Fashion Wknd.

Usch det känns som att jag håller på att bli förkyld, inte toppenläge då en efterlängtad helg ligger på lut, Dessutom är det branschdag imorgon och vi har bjudit in branschfolk till salongen för valfri och gratis behandling. Vi är ju taktiska också - dagen är till för att knyta kontakter och höra runt om de olika företagen kommer att behöva någon hjälp inför Umeå fashion weekend i oktober och jag hoppas verkligen på späckat schema den helgen, precis som förra året!

Redken extreme.



Idag fick jag hem ett paket jag längtat efter. Redken Extreme Anti-Snap. Mitt hår känns så himla blekt och slitet nu efter sommaren så när jag var hos Karin och klippte mig senast så frågade jag om hon visste hur Redkens extreme-serie var då jag bara hört bra saker! Hon bekräftade att den var bra så jag googlade lite och slog till. På salong kostar produkten runt 400-lappen men vivamondo.se hade en bättre deal på 171:-

Produktbeskrivning: Extreme Anti-Snap leave-in protein treatment stärker de delar av håret som är porösa och skadade, sluter fjällskiktet varsamt, samt reducerar friktion från hårborstning och värmeverktyg. Håret skyddas från att brytas eller att dela sig och blir blankt och medgörligt.

Bloglovin'

Glöm nu inte att lägga till pillowtalk på bloglovin' istället för Rebeza,
för där är det inte mycket action alls!

bloglovin

Helgens festligheter.

Metallic.



Jag och många med mig vet jag har letat i år för att hitta guld-och silverfärgat nagellack utan glitter, UTAN glitterbitar, hur svårt ska det vara egentligen? Nu äntligen har jag i alla fall hittat två stycken perfekta! I helgen blev det guld som åker av illa kvickt innan det är skola, för då måste naglarna vara hela, rena och nagelfärgade. 

652-Gold sparkles
och 651-Silver sparkles från Isadora.

Ny ring.


Jag är en riktig sucker för stora, lite speciella ringar. Här är min nyaste snygging från Glitter.

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå