Do not remove this

OBH Nordica - Artist wave maker.



Idag kom vågtången jag beställde för 3 dagar sedan. Jag har varit sugen på en sådan rätt länge nu men tänkt att det går att göra samma vågor i håret med plattång, och det gör det ju, tar bara längre tid. Så snubblade jag över denna på en för mig helt okänd webbshop (Elektroworld) där fanskapet med frakt kostade 249 spänn och jag tänkte att det kunde den väl vara värd. Det återstår att se.

Älskar denna bild...



Kanske världens bästa trosa.



Min tros-samling är fortfarande under construction där "Ut med det fula och in med det fina" är mottot. Jag hatar fula billiga underkläder! Det svider dock en del i plånkan när man handlar Hankys därför tänkte jag tipsa om att Twilfit nu har 25% på alla märkesunderkläder till och med 28/8! Jag passade på att köpa två!

Dagar utan krav.

Idag var en sån fin dag. Upp kl. 06.00 skjuts till stan - kaffe på donken sen in på jobbet. Personalmöte med fina människor, tagg, tagg, tagg! Kika på nya H&M. Fika med fina. Stros.  Hem till Carlshöjd - städa. Till stan igen - middag på Allstar. Hem igen - Mys.

Paket från EyesLipsFace.


Jag har aldrig tidigare gjort en beställning från e.l.f, bara hört en massa bra om produkterna så förra veckan passade jag på. Det ska bli kul att testa allt och skulle det nu vara så att produkerna är skit så får företaget i alla fall pluspoäng för snabb leverans och billiga priser, Jag fick ge ca. 250 sek för allt;

Duo eye shadow cream - mocha swirl
Duo eyeshadow cream - Berry mix
All over colour stick - Goldenpeach
All over colour stick - Persimmon
Liquid eyeshadow - cream dream
All over cover stick - honey
Studio matte lip colour - coral
tinted moisuriser SPF 20 - Beige
Hypershinelip gloss - Bubble gum
Large brush holder
Lip liner - peachy

Idag är en bra dag!

Att kompensera. Igår och idag.


Mysigt firande.

Fyra fina år tillsammans.

Idag Firar jag och Fredrik 4 år tillsammans. Det är helt sjukt! Det känns som om det var igår då allt var så pirrigt. Idag finns det ingen som känner mig så bra som Fredrik och det gör honom också till en av mina bästa vänner. Fina, fina Fredrik. Dessa 4 år har varit underbara men också svåra, Det är inte så jäkla enkelt helta tiden men det blir hur som helst alltid bra tillslut. En stor puss och en eloge till Fredrik som klarat av dessa år med mig vid sin sida, det har nog inte varit lätt alla gånger. Jag älskar dig.

Jag gillar verkligen dessa bilder. Just för att de är tagna samma dag som vi för första gången träffades, och en månad innan vi blev tillsammans.


En sexa Kanjang tack.

Jag hade en plan, att fara på tisdagsrex ikväll men så blev det inte. Jag har nyss kommit hem från Rebecca och tagit mig en shot Kanjang, känns som att jag är lite påväg att bli sjuk. Om man blundar och bara sveper så smakar den nästan som en fish-shot så då har jag ju nästan min utekväll. Plus att jag slipper spendera massa pengar på en bakfylla till imorgon. Nu väntar jag på Fredrik.

BIK BOK.

Nu har jag nyss kommit hem från en hektisk jobbdag. Idag har vi fått hem 67 kartonger med nästintill bara höstnyheter!! Egentligen vill jag att det ska vara sommar året runt men det är lite som slår höstmode. Stickat, skinn och mörkare färger.
 
Imorgon börjar jag i alla fall kl. 08.00, då ska Jag, Emma och förhoppningsvis också Amanda försöka styra upp situationen och få upp lite news. Jag tänkte passa på att tipsa också nu när jag ändå maler på om jobbet att BIKBOK har en app till iPhone där man kan se veckans nyheter och få spec-erbjudanden som inte är tillgängliga för någon annan. Förra veckan var det till exempel 50% på valfri underdel. Inte helt fel.
Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå