Do not remove this

...Livet är fullt av mariga val

 

Förkylningen är envis! Jag har verkligen ingenting att sätta emot. Idag blev det (snor till trots) en dejt med Fanny. Oj vad jag saknat henne, min lilla mumsbit! Vi remenissade och catchade upp och ungefär när jag nått botten av min stora chai-latte kände jag mig uppdaterad till tänderna. Jag hoppas bara inte att det dröjer fyra månader igen till nästa gång.

En bra dag i ett fint liv.



Idag har varit en bra dag som började med en lunchdate med pappa och världens kanske största västerbottenspaj (!). Som följdes upp av lite stros på stan och julklappsjakt. Jag hade ju som mål att vara färdig med alla julklappar innan 1 december men det är nog läge att slopa det målet då det inte ser så ljust ut. I brist på klappar blev det kaffepaus med Anna där väldigt spännade planer smiddes, Spännande!

Ikväll blir det mys med Fredrik där vi nog kommer att hosta och snörvla ikapp till någon slö film och krya.

New in - Gudrun Sweater x2


BIK BOK

Some girls are just born with glitter in their veins.


H&M

Ny liten portmonä för kort och småpengar i exakt samma färg och glitter som nya nagellacket. Festligt!

Challenge accepted.

Just det. Allt gick så fort, Fredrik ringde och väckte mig en måndagsmorgon, på onsdagen åkte vi och kikade och måndagen därpå skrevs papper. Jag och hjärtat blir sambos den 1 januari. lägenheten har två rum och kök på 60 km² på Borgvägen, Teg. Jag vet inte hur länge jag har längtat! Nu vill jag bara att tiden ska gå fort och att julen ska vara över så att vi kan få flytta in! Det är det enda jag kan tänka på varje sekund av varje minut av varje dag.

Det som ska bli mest spännande är hur jag, Fröken oreda ska kunna dela utrymmen med Mr. pedant och hans överkast och prydnadskuddar, att leva i ett hem som inte ser ut som ett krig där kläderna förlorat och ligger som en knölig heltäckningsmatta över golven. Att ha så städat att jag inte behöver leta i fytiofem minuter efter hårborsten och att faktiskt torka av diskbänken efter varje spill. Det kommer att bli en riktig utmaning.

Black Galaxy.



I fredags kom jag över ett nytt fint nagellack nr 728 "Black Galaxy" från Isadora. Det är svart och hologlittrigt, ser så himla fint ut, glittrar i regnbågens alla färger! Ska provas nu.

 

Jenny Skavlan och Bästa säljare.

Idag blev det jobb 9-18.15 men kampanjstart. För att jag jobbade fick jag plocka ut den fina blusen på bilden, var lite tveksam till kollektionen innan den kom men nu i efterhand när jag jobbat med plaggen tycker jag att den är riktigt fin! Ibland tror jag att man måste våga prova även sådant man i vanliga fall inte brukar ha på sig för att inte snöa in.

Vi konkurrerade med "Versace for H&M" och släppte "Jenny Skavlan for BIK BOK" samma dag ;) En supercharmig 70-tals inspirerad kollektion som jag varmt kan rekomendera till den som gillar lite vintagestil i ny tappning.
Så här skrev "Emmas mode" från expressen.

En annan kul jobbgrej som hände idag var att jag fick reda på att jag i oktober var bästa säljaren i sverige (!) räknat på ppk, kanske svårt att förstå men det känns hur som helst STORT och roligt och jag är superstolt!

    

Hej igen!

Hallå huset! Jag jobbade sammanlagt 14 timmar igår och slutade strax innan 00, Det var inventering och stress men det är ju bland annat det jag älskar med att jobba på BIK BOK, kanske inte just stress så mycket som tempo och puls - fan tastiskt! Tog mig i alla fall upp idag och var på plats igen på jobbet kl 09.00, ingen rast och ingen ro.

Myskväll med "hemmaspa"



Ikväll har jag haft egentid med "hemmaspa", det är inte ofta men när det väl händer är det så himla underbart! Jag gjorde egen skrubb för kropp och ansikte, bastade och la hårinpackning och ansiktsmask. Nu känner jag mig som en helt ny människa! Jag älskar när man kommer ut ur duschen och vattendropparna ligger som små pärlor kvar på huden när man använt olja, så ultimat återfuktad mjuk och smidig, Mums! Nu är jag ren, len och luktar gott!

Jenny Skavlan Boot.



I veckan lanserades Bik Boks första skokollektion, Det är så kul! Något vi verkligen längtat efter. Jag var i alla fall snabb med att lägga undan dessa godingar när de kom in. Superfin kopia på Jeffrey Campbells Lita. Igår var jag och löste ut dom och ett par svarta platåpumps i mocka så nu har jag två nya klackar att slå i taket, Lycka!

Min profilbild

Rebeca, 20, Umeå